keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Ajatuskatkoiluja

Niinpä se on taas yksi kausi paketissa. Juostua tuli todella vähän, en ole edes laskenut - tulee vain paha mieli. Hiihtoa talvella jonkin verran, mutta ei sitäkään mainittavasti. Pyörät on saanut olla hyvinkin rauhassa, käppyräsarviseen en edes koskenut.
No eipä mennyttä kannata juuri murehtia! Pidin liki kolme viikkoa ylimenokautta Pirkan jälkeen. Sinänsä palauduin hölkästä todella nopeasti, koska mitään maksimivauhtia en siellä juossut.
Tänään kävin rauhallisella lenkillä, huomasin vain, että liian lähellä ruokailua tehty lenkki, liialla vaateuksella, väsyneenä, ei ole kaiken parasta motivaation kasvatusta. No ens kerralla sitten vähän fiksummin...

Täytyy tunnustaa, että aika malttamattomana odotan ensi kautta. Äijä on tällä hetkellä kunnossa ja motivaatiota löytyy! Tai siis juoksukunto on vähän notkahtanut, mutta muuten on kaikki hyvin.
En muista koska olisin koko kauden juossut kovinkaan suunnitelmallisesti, tai onhan noita suunnitelmia ollut, mutta ne on lentänyt romukoppaan aina kun jotain uutta on pätkähtänyt mieleen. Valmistavalla kaudella sitten yleensä on ollut joku lyhyt ohjelma.
Enpä välttämättä nytkään mitään ohjelmaa ala noudattamaan, katsotaan nyt. Jonkinlainen runko kuitenkin täytyy väsätä.

Lisäksi aion ryhdistäytyä tämän blogin suhteen, ainakin noita viikkottaisia yhteenvetoja täytyy rustailla, kunhan saa raavittua ehjiä viikkoja kasaan. No eiköhän tässä kaikki, huomenna tehdään pyhiinvaellusmatka Tampereelle Mega Storeen, saas nähdä tarttuuko mitään matkaan.

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja ennekaikkea malttia ensi kauden treeneihin!

  Toivottavasti vielä nähdään sinut myös ultrakisoissa juoksemassa. Ensi kesänä on ainakin yksi houkutteleva uutuus eli se härkätie-ultra.

  Toivottaa

  Santta

  VastaaPoista
 2. Oxroadrunner! =) Kyllä ensi kauden tavoitteet on maralla(hcm?) ja Pirkassa. Vaikka eipä sitä koskaan tiedä.

  VastaaPoista