perjantai 15. huhtikuuta 2011

2 X 3000

Viikon toinen vauhdikkaampi reeni. Otsikon mukaista menoa kivikylää kohti, tällä kertaa tuota kestopäällysteistä reittiä pitkin.
Huolimatta kovemmasta alustasta, tuo polvi ei ollut millänsäkkään. Hyvä niin.
Pari kilsaa verran merkeissä ja sitten niitä pidempiä maravauhtisia vetoja pari kutaletta, välissä parisataa metriä kävelyä palautuksena.
Viime kaudelta muistelin, että noi maravauhtiset lähti jostain 150.n ppm sykkeen huituvilta. Ilokseni huomasin notta liki samoista sykkeistä lähti liikkeelle nämäkin vedot. Sykekäyrä kyllä nousee vielä jyrkemmässä kulmassa, kuin silloin hyvä kuntoisena...
Ekan kolmosen km vauhdit meni 4.44.n ja 4.47.n väliin ja ne sykkeet sieltä 156.sta päätyen 167 kieppeille.
Tuo 167 on mulla ollut useammalla maralla kokolenkin keskisykkeenä.
Toinen kolmonen oli vähän vauhdikkaampi. Ekan vedon missasin, mutta seuraavat meni 4.37 ja 4.34 min/km vauhdilla.
Sykkeet taasen tokasta kilsasta alkaen 167 ja 174. Vika kilsa ei siis millään muotoa enää maravauhtinen, vaan hieman kovempi.
Loppuun taas kevyttä lömpsöttelyä pari kilsaa.

Tulilla sitten pienimuotoista kuntopiiriä ylä- ja keskivartalon parissa. Jos tässä vielä saunaan kapuais ja menis yöksi töihin, niin olis huomenna sitten aika väsynyttä poikaa, mutta haitanneeko tuo, kun alkaa siittä kuuden pul... päivän vapaat !
Kostoksi yhteiskunnalle alati rappeutuvasta poikien kirjoitustadottumudesta, liitän tähän vielä kuvan tynkää havainnollistamaan keski-ikäisen rappeutuvan kuntourheilian etenemisestä tuolla reitillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti