perjantai 19. marraskuuta 2010

Spooky

Pitkästä aikaa lähdin juoksenteleen otsalampun valossa. Aika hienoa nyt kun on lunta ja valo heijastuu siittä ihan eri tavalla kuin märästä, sulasta maasta.
Vielä kun toi kuun möllykkä valaisi matkaa niin oli ajoittain aika spooky fiilis.
Ekaa kertaa tähän talveen tuli sidottua nastakengät jalkaan, olivat todella tarpeelliset juostessa liukasta tien piennarta.
Kylmä viima hieman yllätti, mutta kyllä sen jo muutaman kilsan jälkeen sieti. Talvisin on ollut tapana käyttää sellaista irtokauluria, mutta nyt en sitä matkaan löytänyt. Oikein kovilla pakkasilla sen läpi on hyvä hengitellä kunnes kone lämpiää, ei käy kylmä sitten hengen päälle. Vaikka eihän ny vielä ole edes kylmä...

Tuonne Ritvalaan päin lähdin läpsytteleen, kohti pakanallista raitin ristiä. Siellä loppui sitten katuvalaistus ja loppu oli sitten sitä pimeänpelon siedätyshoitoa !

12.6 kilsaa on tuo reitti. Aikaa kului 1:17.54. (6.10/km) 136 sykkeellä (70%)
Lumisella tiellä oli hyvä juosta kun oli pehmeämpää alustaa alla. Jalkapöytäkään ei pahemmin ärsyyntynyt, joten ihan positiiviset fiilarit jäi lenkistä.
Nyt vaan väsyttää ihan possuna. Huomenna on vika aamuvuoro, silti pitäis jaksaa raahautua kuntosalille. Ans kattoo ny, olis kyllä niiiiin helppo jättää väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti