tiistai 16. marraskuuta 2010

Narujen heiluttelua ja läpsyttelyä

Niinpä lähtee taas uusi viikko käyntiin. Eilinen tuli vielä lepäiltyä, vähän niinkuin varoiks, vaikka tuo viime viikon tiivis paketti ei niin kauhean pahalle vielä tuntunutkaan.
Tänään käytiin vaimon kanssa kuntosalilla. Alkuun kierrettiin riippusiltojen lenkki alkuverraksi. Kolme kilsaahan tuo on, jotta ihan sopiva. Jotenkin tuntuu pöljältä tehdä alkuverrat sisällä, mieluummin sitä kerää muutaman oikean juoksu kilsan ulkona raikkaassa ilmassa kun läähättää hapettomassa salissa kumimatolla.
Salireeni noudatti taas normi kaavaa, ei mitään ihmeellistä. Positiivisena havaintona jotta vatsarutistukset meni noileemmin kuin viimeks. Samaten se takapotkulaite oli säyseämpi kuin viimeks, jos tää tulee tavaksi, niin täytynee lisätä toistojen määrää. Nythän noi toistot oli 3 X 20 mallia. Yhden raajan liikkeissä paino jaloilla 37kg ja kahden raajan liikkeissä n. 60kg. Naruja hytkytellessä paino 27 - 37 kg.
Noita jaksa sitten aina luetella, jotta jos kiinnostaa jatkossa, niin painakaa nys si mieleenne noi....

Ehtoolla oli taas naperoilla kuntopiirit joten jo tuttuun tapaan vuorossa oli 11 kilsaa läpsyttelyä kuvan kaltaisella reitillä.

Vähän paremmin kulki toi lenkki viime viikkoon verrattuna, ainakin tuntuma oli ihan hyvä. 141 tuli keskisykkeeksi ja indeksi oli 57. Muut speksit löytyy kuvasta.
Päivän saldona reilu 2.5h liikuntaa. Ei hassummin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti