torstai 12. marraskuuta 2009

Reipasta revitystä

Viikon toinen kovempi reeni pätkähti vuoroonsa. Koska meidän urheiluauto piti hakea kivikylästä, niin suuntasin nokkani sinne.
Onneksi noita käyttökelpoisia kenkiä ei ole kuin muutama pari, niin ei mennyt arvontalaulua laulaessa kun vartti.
Viimeksi  harmittelin kun en juossut reipasta nastoilla joten tasapuolisuuden nimissä jätin talvikengät nytkin kotiin ja nappasin Elitet pykälään.
Nyt valinta oli kuitenkin oikea, sev verran oli kunta huiskinut hiekkaa reitille, että etiäp päin pääsi jouheesti.

Tuossa edellisellä köykäsellä lenkillä totesin että syke reagoi aika herkästi rasitukseen, niin tälläkin kertaa.
Kuitenkin kokonaisrasitus pysyi edellistä kertaa paremmin hanskassa, vai pitäiskö sanoa kengässä, kun kerran juoksusta on puhe.

Roheen reipasta vauhtia lähdin siis pitämään yllä. Keskimäärin kilometrin matklla viivähti aikaa 5.15. Keskisyke kieppui 154 tuntumassa. Tuo on muuten kokolailla sama syke millä lähden maratonilla matkaan.
Kymmenen kilsaa tuli matkaksi ja siihen verryyttelyä hatuiks sellaisen 2.8 kilsaa joten kaikkiaan 12.8 km. aikaan 1:11:11 jos olisin juossut lenkin eilen, olisi pvm.kin osunut paremmin teemaan.

No okei ! Kun kerran yleisö pyytää niin laitetaan sitten tähän vielä käppyrä lenkistä, mutta joka kerta en tähän kyllä suostu !


Sports Trackerilta voi taas kummastella ihmeellistä reitin valintaa, tämä johtui siittä, että auto piti hakea vaimon työpaikalta, mutta olin sev verran aikasessa jottei hää vielä ollut paikalle ilmaantunut. Siksipä heitin tota verryyttelyä vähän ympäriinsä - joo-o!

3 kommenttia:

 1. Hieno lenkki. Joko Teidän ralli-auto tuli kuntoon? Mun veljenpoikani (B 5v. ja E 2v.) kun kovasti tykkäät autosta, jossa on pakoputki irtoamassa -kuulemma Ralli-Opel on se ;)

  VastaaPoista
 2. Siellähän on lopussa hurjia 4:30 kilometrejäkin, ja sykeke aika maltillisesti sen 154 yli.

  VastaaPoista
 3. Santta; Pakoputkisto on uusittu, mutta jätetty sev verran rakoa laippoihin että katu-uskottavat äänet säilyy ;)

  Landor; Noi reippaan vikat kilsat on ST mitannut väärin. Polari näytti ne 5.05 ja 5.00...

  VastaaPoista