torstai 5. marraskuuta 2009

NIIN

Niin sitä on sitten saatu tännekkin lunta ohuelti piristäämään syksyistä ankeutta.
Tänään ohjelmassa viikon toinen tehokkaampi harjoitus, eli reipasta tasavauhtista meininkiä tarjolla.
Koska tuota härmää tuolla teillä tuntui olevan, ajattelin suunnata lenkkini hiekkateille, josko sieltä löytyisi murena soraa tossun alle lisäämään pitoa.
Vaan lipoista tuntui sielläkin olevan, aivan tien reunassa oli karkeampaa sorkkua, ( seulakoko 10-20mm.) mutta siinä taas oli epämielyttävä painella, kun kivet tuntui Zoom Eliten pohjan lävitse.

Karataan tähän väliin sev verran aiheesta, että kyllä tuolta kaapista löytyisi Asicsin talvilenkkarikin 6mm. nastoineen, mutta en kehdannut lähteä niillä vielä ropisteleen tonne kivikylälle. Ne olis vaan muuten olleet hyvät tiiveytensäkkin takia. Niken Eliteistä kun ploosaa tuuli lävitse kylmettämään mun luisia varpaita.

Niin ! Sellaista rentoa vauhtia lähdin menemään ja meno tuntuikin ihan mukavalta, aluksi jopa helpolta. Tahtoi vaan vauhti nousta turhan helposti, kun tarkoitus kuitenkin oli mennä sellaista 5.20 -5.30 vauhtia. Eli vauhti vähän oskilloi edestakas.

Matkaa taittui tuulen tuiverruksessa 11.7 kilsaa ja Polari pysähtyi aikaan 1:01:57
Keskimääräiseksi vauhdiksi tuli siis 5.17/km ja sykkeeksi 151 maksimin käydessä 167 kieppeillä.
Aikalailla samalla tasolla nuo lukemat kuin viimeviikon vastaavalla lenkillä. Matka tosin vähän pidempi ja nyt siis rentous kärsi paikoittaisesta liukkaudesta.
Polarin indeksi oli yllättävän hyvä, eli 62.

Tänään olis lapsilla sitten kuntopiiriä kuntamme uuden uutukaisella lukiolla. Viime vuonna tuli itsekkin noissa käytyä, mutta en vielä ole tohtinut. Syytä olis kyllä mennä !
Mutta kun mä oon NIIN laiska !!!

Edit: Kohtuullisella tasolla pysyi tuonne 8.5 kilsan huituville kuten kuvasta näkyy:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti