tiistai 1. syyskuuta 2009

Tuhtiportti

Vähän on tullut takapakkia tähän paranemisprosessiin. Jalka tykkää kerätä nestettä itseensä ja ilmoittelee olemassaolostaan särkynä, joka öiseen aikaan sitten pitää hereillä.
Vahvemmat visiopillerit on jo syöty, nyt on jäljellä vielä noita buranoita, joita sekoittelen kaurapuuron sekaan mausteeksi.
Huono homma noissa buranoissa on se, että pakki ei tahdo kestää 2 n. gramman kerta-annoksia, joita vaaditaan että toi särky edes vähän talttuis.

Aamupäivällä soittelin asian tiimoilta PäiKin puolelle, mutta mut operoinut ortto taitaa tietää mitä on mun polven kanssa säätänyt ja ottanut itselleen päivän etumatkan. Ei tiedä raukka, että se on armotta liian vähän...
Nooh, huomenna sittan kokeilen jos hää on paikalla, kehutaan vähän toisiamme !!!
Terkkarista ei oma lääkäri aikaa löytynyt ja ihan varmaa on, että päivystysjonoon en ihan helpolla mene.
Onneksi sain tt.lääkärille ajan tälle päivälle. Tältä ko. lekurilta mä sen lähetteen alunperin sainkin, joten ihan asiallista meininkiä siellä aina on ollut.
Saman totesi kuin minäkin että nestettä siellä on melkein yhtäpaljon kuin potilaaan päässäkin, joten julmetun punkteeraus neulan se kaivoi povarista ja törkkäs sen tohon polveen pystyyn.
35ml. sieltä sitä tuli nestettä verellä lantrattuna, ei kovin paljoa tullut kun neula tais mennä tukkoon kun ei kuulemma ollut vielä tarpeeks järee piikki... Jos ei auta niin toivotti tervetulleeksi uudemman kerran, niin on slloin jo rohvimmat kalustot paikalla puuduttaakkin kuulemma sitten kannattas.

Taidan kuitenkin konsultoida sitä orttoo, jos sen jostain kiinni saan.
Koipea särkee edelleen, joten taas on yksi uneton yö tiedossa, tuleekohan subilta taas OC.n täydellisiä naisia ja Tähtiporttia ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti