perjantai 14. elokuuta 2009

Yhristelmäreeni

Aika tehokkaasti tuli käytettyä tämän aamuinen aika, lasten ollessa koulussa ja eskarissa kun päätin lähteä kokeilemaan tota vempparia.
Sarvet käänsin kohti Akaan Toijalaa, tarkoituksena katsoa mihin asti puolessa tunnissa ehtii sitä radanvarsitietä.
Ehtihän sitä n. 13 kilsan verran. Reitti löytyy tästä. (Linkki)
Alku ei hyvää luvannut, vaihteet ei oikein pakan keskellä pysyneet lehdellään, vaan tahtoivat räpistä lehdeltä toiselle. Kurvasin ravintola Sillan parkkikselle ja kiristin hieman vaijeria, tämä auttoit vähän mutta silti isommat pykälät tahtoivat edelleen räpistellä.
Eihän toi ny oikeestaan haitannut, kun kuitenkin oli tarkoitus ajella pienillä vaihteilla ja pyrkiä riittävän tiheään pyöritykseen.
Nopeus ja cadenssimittari on näköjään myös rikki, ei näyttänyt kuin talviaikaa...
Matka sujui ihan mukavasti MUUTEN paitsi että takas tullessa ämyri alkoi puutumaan varsin eroottisesta paikasta, en kommentoi sitä sen enempää- muuten kuin että täytynee laskea satulan nokkaa vähän alemmas, jep.
Vauhti /tehot tais olla taas vähän liikaa, koska vanhalla kolmostiellä alkoi etureisiä poltteleen aika mukavasti. Tämä sama ongelma on ollut ennenkin, en vaan osaa lähtee liikkeelle maltilla.
Kotona matkaa oli tullut 26.5 km. ja aikaa siihen pyöräilyyn meni 1:00:45 keskisykkeet PK vauhtiseen pyöräilyyn liian kova 147.

Kotona heitin vaippahousut nurkkaan ( korjaan ne pesuun tän kirjoituksen jälkeen, ennen kuin rakas puoliso tulee kotiin töistä !) ja vaihdoin juoksureleet päälle, hörppäsin lasin vettä ja totesin siinä samalla, että Kivikylän aluesairaalasta on tullut postia !
Suunnaksi valitsin just ton kivikylän ja ajattelin viis kilsaa vetää suuntaansa.
Aluksi koivet oli pyöräilystä varsin kankeat, mutta siinä kilsan- kahden välillä ne noileentu jo kummasti.
Juoksu: 10km. 1:01:45 (6.08/km) 145/157
Yhteensä 36.5 km. 2:02:30 147/172

Nyt on sitten mukavan raukee olo, eikä viittis mitään kummempaa häröillä.
Viikonloppukin taitaa jäädä itsensä kiduttamisen osalta hiljaiseksi, saas nährä...Ai niin, meinas unohtua. Siinä sairaalan kirjeessä sanottiin että ne ottaa mun viimeistään 31.10.2009 sisälle. Meinaa sitä, että Pirkanhölkkään osallistuminen on vaarassa. No ei ny ressata sillä viälä.

Som moro !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti