keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

ZZZzzzz

Aamusella läpsyttelyä sama kutonen kuin toissapäivänä, aikainen ajankohta vaikutti silläviissiin jotta syke oli alhaalla.
Paikat kyllä suht jäykät, tuntui ettei mee mihinkään.
37:55 (6.19/km) avg.128 66%

Ihan ei enkkaansa poika niissä kisoissa päässyt, aikataulut venyi ainakin 50 min. ja matkaan päästiin vasta lähempänä klo 20.tä.
Tapaansa verkkaisesti aloitti ja siittä kiihdytteli nykäyksittäin, vielä oli paukkuja loppukiriin ja ajaksi tuli sitten ihan kelpo 4:03:08

Tänään käytiin myös Vammalassa sanomassa päivää herra Hakkaraiselle.
Ihan hauska paikka.
Hakkaraisen naapurissa on kahvila josta saimme 2 kahvia, 3 lasia mehua, pala täytekakkua ja 2 korvapuustia edulliseen 16.30 hintaan ! Oli siinä mulla pokerissa ja kiukussa pitelemistä, kahvi maksoi yksistään 3.80 !!! HÄH. 22 markkaa sumpista, ei juma.
Pitäkööt tunkkinsa, toiste en sinne mene !

1 kommentti:

  1. Mukava nähdä, että mies on jo mukavasti sorvin ääressä. Siitä sitten vähän kiristelet ja venyttelet ruuvia niin kyä se siitä lähtee. Jos et muuta keksi niin otat vaikka jonkun pikamatkasivuprojektin, esim. 10 km alle 40 min.

    Täytyypä muistaa tuo herra Hakkarainen, pitää vaan ottaa termari mukaan.

    Tänään on tytär rassannu hermoja miettimällä/kyselemällä ainakin sataan kertaan, että mihin liukumäkeen mennään sitten Serenassa ensimmäisenä.

    VastaaPoista